Bases del 1r Concurs de Fotografia ambiental

Benvolgudes i benvolguts,

Des de la comissió d’Escoles Verdes i el departament de Ciències us informem que s’ha obert la convocatòria del 1r concurs de FOTOGRAFIA AMBIENTAL què organitzem al centre de cara a Sant Jordi.

La convocatòria és oberta a tota la comunitat educativa del centre, així que animeu-vos a participar. Teniu de termini fins al 20 d’Abril.

A més de copiar-les a sota, us enllacem un document en PDF amb les bases.

Comenceu a disparar i animeu-vos a participar…

——

——

BASES DEL 1r CONCURS DE FOTOGRAFIA AMBIENTAL 2015-2016

El departament de Ciències i la comissió d’Escoles Verdes de l’Institut Montserrat Roig de Sant Andreu de la Barca convoquen el 1r Concurs de Fotografia Ambiental de l’Institut Montserrat Roig d’acord amb les següents bases:

 1. PARTICIPANTS. La convocatòria del concurs és oberta a tots els membres de la comunitat educativa de l’institut Montserrat Roig de Sant Andreu de la Barca.

 2. OBRES. Cada autor podrà presentar un màxim de 2 fotografies.

 3. AUTORIA i DRETS. Totes les fotografies han de ser preses del propi autor. Cada autor es responsabilitzarà totalment dels drets d’imatge i de qualsevol possible reclamació. L’Institut es reserva el dret de fer ús de les fotografies presentades al concurs, els participants cedeixen els drets de publicació de les fotografies a l’Institut Montserrat Roig, que podran ser reproduïdes en catàlegs, cartells o qualsevol suport de promoció del concurs citant l’autor.

 4. TEMA I TÈCNICA. El motiu de cada fotografia estarà relacionat amb el Medi Ambient a l’institut, o a Sant Andreu de la Barca, amb tècnica lliure i es valorarà l’expressió artística.

 5. FOTOGRAFIA. Les obres es presentaran en arxiu jpg i en paper fotogràfic de grandària 13×18 cm.

 6. TRAMESA. Les imatges en format electrònic s’enviaran al correu del departament de Ciències (cnmontserratroig@gmail.com) en format JPG, indicant al correu el títol de la imatge i les dades de l’autor. Les fotografies, en format paper fotogràfic 13×18 cm, es lliuraran a la Consergeria del centre en un sobre gran tancat que continga les imatges, indicant al darrera de les fotografies el títol de la imatge i les dades de la persona participant.

 7. TERMINI D’ADMISSIÓ. La data límit d’admissió d’imatges serà el dimecres 20 d’Abril de 2016 a les 17.00h.

 8. JURAT. Estarà format per professorat dels departaments de Ciències, Tecnologia i Visual i Plàstica i de la comissió d’Escoles Verdes de l’INS Montserrat Roig. Les decisions del jurat seran inapel·lables.

 9. PREMIS. Hi haurà tres premis. Un primer i un segon premi a les millors fotografies i també un a la fotografia més creativa. Els premis consistiran en llapis de memòria. Les imatges guanyadores es faran públiques el dia de Sant Jordi dins dels actes previstos per la jornada i a la Intranet de l’Institut. S’anunciarà oportunament el lliurament de premis i els autors hauran de recollir-los personalment.

 10. EXPOSICIÓ i ALTRES. Totes les obres que hagin concursat seran exposades al web i a l’institut, amb el nom de l’autor/a. Després de lliurament de premis s’obrirà un període de 15 dies per recollir les còpies

 11. El fet de participar en el concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.

 

Organitzen: departament de Ciències i comissió d’Escoles Verdes

Col·laboren: departament de Tecnologia, departament de Visual i Plàstica i AMPA de l’Institut

 

Anuncis

Quant a elroigverd
Bloc d'agit-prop del Projecte Escoles Verdes de l'IES Montserrat Roig de Sant Andreu de la Barca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: